jonge onderzoekers verzamelen watermonsters in het buitenland

posted in: Uncategorized | 0

Uitgerust met een heus mini waterlaboratorium zijn Dlin, Andy, Duran,Meryem en Julia op pad gegaan naar hun vakantiebestemming. Met een bijzondere taak, onderzoek doen voor Gertjan Medema  hij is onderzoeker bij het KWR en doet onderzoek naar bepaalde stukjes DNA (genen) die ervoor kunnen zorgen dat bepaalde bacteriën ineens heel goed tegen antibiotica kunnen. En daarvoor is water uit heel Europa en daarbuiten nodig. De leerlingen verzamelen drinkwater en zwemwater uit de natuur. Een uitgebreide handleiding en hun ouders helpen daarbij.   Wordt vervolgd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.