Mail ons!

b2ontwerpstudio@gmail.com

Bel ons

Ons nummer: 06-53743333

 

Onze manier van werken:

Wij komen graag naar u toe, vaak ligt het antwoord op uw vraag bij u in de buurt, bovendien zijn we het gewend. Binnen de grenzen van Nederland (Europa) is ons eerste bezoek vrijblijvend van karakter. Het geeft u en ons de mogelijkheid op ontspannen wijze van gedachten te wisselen over uw vraag.

Doelgericht:

De vorm waarin en het tijdstip van antwoorden / aanleveren van rapportages spreken we met u af. Zoveel als mogelijk met eigen kennis en ervaring. Hebben we de expertise niet in huis dan huren wij (in overleg) deze specifieke kwaliteit voor u in.

Interactief:

De communicatiemomenten zijn afgestemd op het serviceniveau van de dienst en /of product. Zoveel mogelijk via een beschikbaar medium; o.a. persoonlijk op locatie, via telefoon, via email. Op een vast tijdstip, of als het moment daarom vraagt, accuraat van 9.00  tot 19.00 uur.

Realistisch:

Wij leveren onze diensten en producten in overeenstemming met uw ambitie en onze mogelijkheden, toegespitst en gerelateerd aan het abstractie  niveau / schaal.

Creatief :

Out of the box of volgens een afgesproken standaard. Altijd gerelateerd aan uw vraag, de opgave of het programma zowel in proces als resultaat.

b2 ontwerpstudio kent 3 werkvormen :

In regie:  Voor onbepaalde periode, per dag deel (4,5 uur) of per uur.

Op afspraak : Voor een vaste tijdperiode, per gebeurtenis bijvoorbeeld per vergadering, afspraak in uren per dag of dag deel (4,5 uur).

Vaste prijs : Het antwoord / resultaat op uw vraag / opgave voeren wij uit voor een vaste prijs, deze werkvorm vereist van te voren afstemming op o.a. reikwijdte van de opdracht, kwaliteit van dienst en product, afspraken m.b.t. de prijs en termijn(en) van betaling.

Op elk van de werkvormen worden de standaard algemene voorwaarden van b2ontwerpstudio aangepast.